Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 5 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Новини

Имунобор Протект – нов продукт от фамилия Имунобор!

Дата: 09 Яну 2018

Имунобор Протект
 
 
 
 
Скъпи приятели,
 
Новият продукт от фамилия Имунобор – Имунобор Протект вече е в България и може да бъде закупен от електронен магазин Момо, магазини Здраве и Природа и аптечната мрежа.

Имунобор Протект е мощен имуностимулатор за деца и възрастни във вкусни таблетки за дъвчене и смучене и има следните предимства:

• Осигурява максимална защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции
• Съдържа единствения микронизиран бета глюкан с 93% чистота в таблетна форма
• Има и локално противовъзпалително действие, благодарение на иновативната таблетна форма
• Подходящ имуностимулатор за прием по всяко време на годината и от всички възрастови групи
• Има висок профил на безопасност при продължителна употреба

Повече информация за Имунобор Протект ще откриете тук.

Не пропускайте да посетите и сайт www.imunobor.com и www.imunitet.bg – всичко за имунитета на едно място!

Екип Момо

Топене на мазнини и топене на килограми – шанс 2 в 1

Дата: 21 Фев 2017

http://www.momo.bg/С отминаването на зимата все по-актуална става темата за бързото и ефективно топене на мазнини, горене на калории и топене на излишни килограми. В тази връзка искаме да подчертаем, че за гарантиране на ефекта и безопасността на процеса, е добре да разчитате единствено на качествени продукти за отслабване.
Топенето на мазнини е естествен процес, настъпващ при нужда от допълнителна енергия за организма. Най-ефективно се топят мазнините в случаите, когато енергийният баланс на тялото трайно се измести от процес на складиране на енергията към процес на набавянето й чрез изгаряне на отложените мастни депа. При нормални обстоятелства това състояние настъпва в 2 основни случая:
• когато се намали приема на калории с храната
• когато се повиши физическата активност и се горят повече калории, отколкото се приемат
Редица клинични проучвания и богатата медицинска практика в последните години обаче показват, че за интензивно топене на мазнини, особено в областта на корема и талията, може да се разчита на още една възможност. Електронен магазин Momo.bg предлага от тази съвременна възможност да се възползва всеки, търсещ ефективни начини за топене на мазнини и излишни килограми.
Топене на мазнини и на излишни килограми – бърз двоен ефект
Всеки може да се възползва от актуалната промоционална оферта за закупуване на природния продукт Калорекс/Calorex®, който доказано ефективно топи мазнините на корема и талията. При поръчка на 4 опаковки Калорекс ще получите още 1 опаковка като подарък. Това ще даде възможност за 15 допълнителни дни на прием на Калорекс, с което ефектът ще бъде още по-видим и удовлетворяващ.
С Калорекс излишните килограми вече няма да ви притесняват! С покупката на Калорекс ще откриете доказано безопасен продукт!
 

Пробиотик и пребиотик – мощна комбинация при и след антибиотично лечение

Дата: 12 Яну 2017

Комбинацията от пробиотик и пребиотик е най-мощното възможно средство за неутрализиране страничните ефекти по време на лечение с антибиотици и за ускоряване възстановяването на организма след антибиотичен прием. Не е тайна, че лечението с антибиотици не само помага, но и вреди на организма. Неслучайно все повече лекари настойчиво препоръчват то да е съпроводено с прием на продукти за поддържане на чревната флора. А комбинацията от пробиотик и пребиотик е възможно най-доброто подобно средство. Защо?
 
Пробиотик и пребиотик – ползи
 
В сезона на грипа се отбелязва пик на приема на антибиотици. Макар и неприложими срещу вирусния грип, антибиотиците са средство за справяне с бактериалните усложнения. Приемът им обаче унищожава не само болестотворните, но и полезните бактерии (лактобацили), формираща естествената микрофлора в червата. Тези бактерии се означават като пробиотици. 
За бързо възстановяване на чревната флора от “щетите”, нанесени от антибиотиците, се прилагат 2 основни мерки:
• внасяне на допълнителни количества лактобацили в организма
• подпомагане растежа и деленето на полезните бактерии. Основното средство за това е осигуряването на необходимите им хранителни вещества, означавани съответно като пребиотици
Пробиотик и пребиотик може да се приемат не само по време на антибиотично лечение, но и в периода непосредствено след него. Затова хората, които вече са преминали през антибиотична терапия, също трябва да помислят за приема на пробиотик и пребиотик.
 
Пробиотик, пребиотик и имуностимулатор в един продукт
 
Природният продукт Имунобор Биотик/Imunobor® Biotic съчетава позитивното действие едновременно на пробиотик и пребиотик. В състава му са включени лактобацили (пробиотик) и бета глюкан (пребиотик) с който те се хранят. В рамките на месец януари електронен магазин Momo.bg дава възможност за закупуване на Имунобор Биотик на промоционална цена. Това е достъпна възможност за всеки приемащ или доскоро приемал антибиотици да се справи бързо с негативните им последици. Освен това бета глюкан като доказан имуностимулатор засилва защитните сили на организма за превенция на опасните бактериални усложнения.

Ако грипната епидемия е близо, дръжте Гриполек по-близо!

Дата: 01 Дек 2016

ГрипСпоред актуалните данни на Министерството на здравеопазването се очаква тази зима грипна епидемия да бъде обявена през месец януари. С всяка изминала седмица се наблюдава трайно и постоянно увеличаване на броя на грипно болните. Това налага винаги да имаме под ръка мощно средство против грип. В тази връзка електронен магазин Момо.bg ви предоставя възможност да си набавите най-бързо действащият противогрипен продукт.
Най-мощната противогрипна защита по време на грипна епидемия
Макар още да не е достигнало епидемиологични размери, разпространението на грипа застрашава пряко всеки от нас. Инкубационният период е много къс. Първите симптоми на заразяване се появяват понякога още през първия ден след контакт с болен. Лечението при грип е предимно симптоматично и е толкова по-успешно, колкото по-навреме започне. 
Още при първи симптоми на грип и настинка всеки може да разчита на мощната комбинация от съставки на Гриполек/Gripolek®. Те действат директно за засилване на имунитета, облекчаване на болката и намаляване на възпалението. 
Бързият и мощен ефект се дължи на витамините от група B, метилсулфонилметана (МСМ) и буферираният витамин C, който се усвоява изключително лесно, щади стомашната лигавица и засилва ефекта на МСМ.
Не пропускайте възможността да снабдите домашната си аптечка с това мощно средство срещу грип, за да ви бъде под ръка още при първи грипни симптоми. 

Профилактика и лечение на грип и настинка

Дата: 17 Ное 2016

Профилактика и лечение на грип и настинкаГледайте в предаването "На кафе" от 09:30 ч. по Нова Телевизия на 21.11.2016г.

Внимание: грипът вече атакува, вземете мерки!

Дата: 19 Окт 2016

Вече усещаме есенното застудяване, но все още не се отчита бум на острите респираторни инфекции. Въпреки това броят на страдащите от грип и остри респираторни заболявания отчетливо нараства в последните седмици.

Какво сочи актуалната епидемиологична справка за боледуващите от грип в страната?

Актуалните за втората седмица на октомври данни на Министерството на здравеопазването показват, че у нас са регистрирани около 2500 случая на грип и други остри респираторни инфекции. Тази справка показва сериозен ръст на заболеваемостта. През последната седмица на септември с грип са били около 900 човека, а през първата седмица на октомври – около 1700. Очаква се случаите на грип да зачестяват още повече в близките седмици.

Специалистите посочват, че за момента в основата на заболяванията стоят три грипни щама, които са се срещали и миналата година. Грипните вируси са силно адаптивни и фактът, че срещу тези щамове е прилагано лечение и миналия зимен сезон показва, че те може да са развили резистентност към широко прилаганите противовирусни препарати. Затова препоръката на специалистите е да се разчита на основните превантивни стъпки. Те включват добра лична хигиена и стимулиране на имунната система, особено с качествена имунопрофилактика.

Най-застрашени са децата! Помислете за подсилване на детския имунитет

Официалните епидемиологични данни показват, че най-висока през октомври е заболеваемостта сред децата до 4-годишна възраст. Само за изминалата седмица в този възрастов диапазон са регистрирани около 300 случая на грип.

Следва групата на децата на възраст между 5 и 14 години. Установените случаи на остра респираторна инфекция при тях са 163 за изминалите 7 дни.

Тези данни са повод да напомним за нуждата от поддържане на силна имунна система при децата през есенно-зимния период. В тази връзка електронен магазин Momo.bgпредлага уникална възможност за всеки загрижен родител. Възползвайте се от специалните ни промоции на продуктите от серия Имунобор Кидс:

Имунобор Кидс Сироп – имунопрофилактика за най-малките деца !!!!

При покупка на 4 опаковки Имунобор Кидс Сироп получавате още 1 опаковка подарък и подарък - играчка. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

Имунобор Кидс Актив Сироп – за първи симптоми на инфекция при най-малките деца

При покупка на 4 опаковки Имунобор Кидс Актив Сироп получавате още 1 опаковка подарък и подарък - играчка. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

Имунобор Кидс Капсули – имунопрофилактика за ученици

При покупка на 3 опаковки Имунобор Кидс Капсули, ще получите още 1 опаковка подарък. Промоцията е валидна до 31.10.2016 г.

За всички възрастни имаме също специално предложение:

Имунобор Бронхо за имунопрофилактика при дихателни инфекции 

При покупка на 3 опаковки ще получите още 1 опаковка подарък. Промоцията е валидна до 31.10.2016 г.

Възползвайте се от нашите атрактивни промоции и си осигурете качествена имунопрофилактика с доказани природни продукти!

Идеалното време за успешна имунопрофилактика при децата

Дата: 19 Сеп 2016

Успехът на сезонната имунопрофилактика при децата се гарантира от 2 основни фактора:

  • навременно стартиране приема на имуностимулатори
  • ползване на правилните средства за повишаване на имунитета

Краят на лятото е точното време да напомним, че точно сега е моментът да започне сезонната имунопрофилактика срещу есенно-зимните инфекции при децата.

Идеалната възможност за качествена имунопрофилактика и при бебета, и при деца

Педиатрите у нас отдавна са се убедили в ползите от приема на природните имуностимулатори от серия Имунобор. Да се вслушат в съвета на специалистите е най-доброто, което родителите могат да направят.

В полза на всеки родител, търсещ качествена имунопрофилактика за детето си, електронен магазин Momo.bg предлага още по-лесен достъп до идеалният имуностимулатор за бебета и деца. Продуктите Имунобор Кидс сироп/Imunobor® Kids syrup и Имунобор Кидс капсули/Imunobor® Kids capsules са специално създадени за детската възраст.

Стартирането на имунопрофилактиката с тях още в края на лятото гарантира, че имунната система ще бъде оптимално подготвена за честите си срещи с болестотворни микроорганизми през есента и зимата. Така детето ще може спокойно да посещава детската ясла или градина без родителите да се притесняват от често боледуване с развитие на вирусни, бактериални и гъбични инфекции.

«1 2 3 4 5 6 7 8 9» Страница 1 от 9

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 11.25лв.
Околут

Околут

Цена: 11.25лв.

Сезонни продукти

Имунобор Биотик

Имунобор Биотик

Цена: 16.50лв.
ДжинДжира Актив

ДжинДжира Актив

Цена: 15.00лв.